Ons restaurant / brasserie

PRESENTATIE LA BRASSERIE HANNUTOISE

Image
Image

La Brasserie Hannutoise werd op 1 april 2009 overgenomen door Mhr Di Prossimo Giuseppe, Mhr De Leonardis David en Mvrw De Leonardis Nathalie.

In deze familiale sfeer zullen we ons best doen om u zo goed mogelijk tevreden te stellen.

Door onze ervaring in de HORECA beheersen wij alle 3 alle eissen van het beroep sinds vele jaren.

Bij onze aankomst beslissen wij het kader te renoveren om u bezoek nog aangenamer te maken en om het imago van de brasserie te moderniseren.

Onze kaart is heel gevarieerd met gerechten zoals : de echte escalopes , pasta's, grill- en visgerechten, onze specialiteiten en suggesties die om de 2 maand veranderd worden, de grote klassiekers van de Franse en Italiaanse keuken en de mooi en uitgebreide dessertkaart.

De lunchmenu is verkrijgbaar van maandag t.e.m vrijdag voor slechts 10,50€ (soep, hoofdgerecht en koffie).

Kom ook genieten van ons terras (maart-september) met uitzicht op de Grote Markt, deze kan gemakkelijk 80 personen verwelkomen.

Wat is ons objectief ? Wij willen graag van de Brasserie een aangename plek maken waar u met vrienden, familie, collega's,... na het werk of in het week-end gezellig een glaasje kan komen drinken of van een lekker gerecht genieten. Wij blijven tot u beschikking , dus aarzel niet om ons te contacteren voor eventuele vragen. Wij beloven ons best te doen om u tevreden te stellen.

LA BRASSERIE HANNUTOISE

ONZE SUGGESTIES

Image
Image

SUGGESTIES

Onze verse pasta's

Rigatoni 18.50€
met romige pompoensaus, spekjes en halve burrata
Pappardelle19.50€
met everzwijnragout, op Bolognese wijze
Ravioli24.50€
met fazant-morieljes, gebakken cantharellen  licht knoflookachtig

Onze vlees

Fazantfilet *28.50€
op Brabantse wijze, seizoensgarnituur
Haas *29.50€
met koffie-chocoladesaus, seizoensgarnituur
Hindesteak *30.50€
en plakje foie gras op rossini wijze, seizoensgarnituur
Tartiflette *19.50€
met reblochon, gemengde salade
Foie gras *26.50€
in een doek gekookt, uienjam, mesclun, geroosterde brioche

Onze vissen

Koolvisfilet *26.50€
op marseillaise  wijze (pdt, paprika, venkel, tomaten, geflambeerd met pastis)
Zalmforelfilet *27.50€
op de huid bakken, schelpdierensap met limoen
Bijgerecht *

Bijgerecht naar keuze : frietjes, kroketten, puree, pasta. Supplement gratin dauphinois 4.50eur

ONZE DESSERTS

Crème brûlée9.50€

met eau de villée

Tarte tatin8.50€
vanille-ijs en slagroom
Image

De weeksuggesties

Ontdek onze lekkere dagschotels

Image
Wij bieden u elke werkdag (maandag t.e.m vrijdag) een lunchmenu aan met een dagsoep, een hoofdgerecht en een koffie voor slechts 15.50 eur, en een hoofdgerecht + een koffie voor 14.50 eur.

Maandag 09-12

Penne met Witlof, spekjes en room. 

Dinsdag 10-12

Varkengebraad "dijonnaise", frietjes. 

 

Woensdag 11-12

Kipfilet met dragonsaus, kroketten. 

 

Donderdag 12-12

Koolstoofpot, boerenworst. 

 

Vrijdag 13-12

Gemarineerde Zalmspiesje met sojasaus, Dauphine-aardappelen.

La Brasserie Hannutoise

Nathalie De Leonardis, David De Leonardis en Giuseppe Di Prossimo bieden u al hun kennis en ervaring in de eetgelegenheid. La Brasserie Hannutoise verwelkomt u elke dag in de gezelligheid en goed humeur om een borreltje te drinken of van een lekkere maaltijd te genieten.
BEKIJK MEER

La Brasserie Hannutoise

Nathalie De Leonardis, David De Leonardis en Giuseppe Di Prossimo bieden u al hun kennis en ervaring in de eetgelegenheid. La Brasserie Hannutoise verwelkomt u elke dag in de gezelligheid en goed humeur om een borreltje te drinken of van een lekkere maaltijd te genieten.
BEKIJK MEER

La Brasserie Hannutoise

Nathalie De Leonardis, David De Leonardis en Giuseppe Di Prossimo bieden u al hun kennis en ervaring in de eetgelegenheid. La Brasserie Hannutoise verwelkomt u elke dag in de gezelligheid en goed humeur om een borreltje te drinken of van een lekkere maaltijd te genieten.
BEKIJK MEER

La Brasserie Hannutoise

Nathalie De Leonardis, David De Leonardis en Giuseppe Di Prossimo bieden u al hun kennis en ervaring in de eetgelegenheid. La Brasserie Hannutoise verwelkomt u elke dag in de gezelligheid en goed humeur om een borreltje te drinken of van een lekkere maaltijd te genieten.
BEKIJK MEER

La Brasserie Hannutoise

Nathalie De Leonardis, David De Leonardis en Giuseppe Di Prossimo bieden u al hun kennis en ervaring in de eetgelegenheid. La Brasserie Hannutoise verwelkomt u elke dag in de gezelligheid en goed humeur om een borreltje te drinken of van een lekkere maaltijd te genieten.
BEKIJK MEER

La Brasserie Hannutoise

Nathalie De Leonardis, David De Leonardis en Giuseppe Di Prossimo bieden u al hun kennis en ervaring in de eetgelegenheid. La Brasserie Hannutoise verwelkomt u elke dag in de gezelligheid en goed humeur om een borreltje te drinken of van een lekkere maaltijd te genieten.
BEKIJK MEER
Adres

Adres

Grand Place, n°19
4280 Hannut (België)
Telefoon

Telefoon

+32(0)19 51 12 03

e-mail

e-mail

info@labrasseriehannutoise.be

Image

handige links

Informatie

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel lekker nieuwtje

Contacteer ons ?

La Brasserie Hannutoise | Grand Place, n°19 | 4280 Hannut (België) | Tel : 019/51.12.03 | Email : info@labrasseriehannutoise.be
VAT BE 0810 856 058

© 2022 La Brasserie Hannutoise